Meer resultaten voor vacatures amersfoort schoonmaak

vacatures amersfoort schoonmaak
schoonmaakbedrijf amsterdam vacatures - Bij Gorrim Clean Facility kunt u altijd uw cv.
Gorrim Clean Facility v.o.f is een snel groeiende organisatie met ruim 12 jaar ervaring in verschillende takken van facilitaire dienstverlening voor zowel de zakelijke als de particuliere sector. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van reguliere en periodiek schoonmaakonderhoud., glasbewassing, schoonmaakoplevering, eenmalige schoonmaakwerkzaamheden bij bedrijven en particulieren in regio Amsterdam: vloeronderhoud, tapijtreiniging, schoonmaak na verbouwing of na evenementen en specialistische reiniging zoals Graffiti verwijderen, bouwschoonmaak, huis laten schoonmaken voor verkoop. dieptereiniging grootkeukens in regio Noord Holland en Utrecht. Als professionele schoonmaakbedrijf vinden wij het zeer belangrijk om aan de eisen en kwalificaties te voldoen.
ALDI.
Bekijk alle vacatures. Winkels en openingstijden. Bekijk waar de dichtstbijzijnde ALDI supermarkt bij jou in de buurt is. Aanbiedingen van volgende week. Proef de winter. Trots van ALDI. Al onze merken A-merken. ALDI voor Altijd. Verse groente en fruit. Ovenvers gebakken brood. Meer gemak dan u denkt. Disney Kitchen assortiment. Onze groente en fruitwereld. Vers vlees bij ALDI. Kaas bij ALDI. Klimaat en milieu. Bouwkavels en winkelruimtes. Winkels en openingstijden. Certificaten en keurmerken. Ondanks zorgvuldige planning kan het voorkomen dat actie-artikelen door de grote vraag snel zijn uitverkocht. Mochten de actie-artikelen sneller uitverkocht zijn dan voorzien, dan vragen wij hiervoor begrip. Er geldt maximaal 4 dezelfde non-food aanbiedingen per klant per bezoek. De afgebeelde artikelen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens. Wilt u op de hoogte gebracht worden als het artikel verkrijgbaar is? E-mail Gelieve het veld in te vullen. SMS Gelieve het veld in te vullen. Kies een dag en tijdstip Deze aanbieding is helaas niet meer geldig. 2 dagen vooraf. 1 dag vooraf. Vertel verder
vacatures
Schoonmaak medewerker beschikbaar in Amersfoort Utrecht Werken in de schoonmaakbranche.
073 648 38 50. 073 648 38 50. Schoonmaak medewerker beschikbaar in Amersfoort Utrecht. Deze vacature is vervallen. Startpagina vacatures Schoonmaak medewerker beschikbaar in Amersfoort Utrecht. Informatie over de vervallen vacature. Per direct beschikbaar voor onbepaalde tijd. Diploma's: havo, basisopleiding schoonmaak.
schoonmaak groothandel
Saar aan Huis Langer thuis wonen door mantelzorg en ouderenzorg.
Saar aan Huis organiseert aanvullende mantelzorg en hulp bij dementie. In heel Nederland regelen wij ondersteunende zorg thuis. Daardoor kunnen ouderen langer en prettig thuis blijven wonen. Wij ondersteunen mantelzorgers die 24/7 klaarstaan voor hun partner of ouder. Meer weten over onze dienstverlening? Een Saar snapt wat nodig is! WILT U DOOR MIJ TERUGGEBELD WORDEN? Clienten over Saar aan Huis. Saar aan Huis op Facebook. Saar aan Huis Nederland. Top of Page. Wat doen we voor u? Er op uit. Computerhulp en administratie.
Vacatures Schoonmaak Utrecht Wil jij werken bij ons?
Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren VVE. Schoonmaakbedrijf voor particulieren. Glazenwasser voor particulieren. Schoonmaak woning na verbouwing. Schoonmaken na verhuizing. Glasbewassing voor zakelijk. Glazenwasser voor particulieren. Tapijtreiniging vaste tapijt. Wie zijn wij? Jij bent hier. Vacatures Schoonmaak Utrecht Wil jij werken bij ons?
Schoonmaak Kantoorpand Rainbow Uitzendbureau.
Rainbow Business Partner B.V. Schoonmaakmedewerker kantoor Amersfoort. Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar meerdere parttime en ervaren schoonmaak medewerkers voor het schoonmaken van o.a een kantoor. Werkzaamheden bestaan uit.: Schoonmaken van een kantoor. Schoonhouden van vloeren, toilet, kantine, entree/gang. Werktijden/dagen: Werktijden en dagen in overleg. Bij goed functioneren heb je voorrang op de andere beschikbare vacatures.
Bekijk onze actuele vacatures Werken bij Asito.
Kom dan het team van schoonmaak medewerkers bij deze school versterken. Maandag tot en met vrijdag tussen 10.30-12.00 uur kunnen wij nog hulp gebruiken. Lees de vacature en solliciteer. 10 uur per week. Heb jij je VCA diploma of wil je deze graag op kosten van Asito behalen? Wij hebben een bijbaan als schoonmaker in de ochtenduren op een kantoor in Geertruidenberg? 9 uur per week. Op een school in Sint Nicolaasga zorg jij zeflstandig voor een schone werk en leeromgeving. Van maandag tot en met vrijdag kun jij aan de slag voor 9 uur per week. Is dit iets voor jou? Lees dan de vacature en solliciteer. 125, uur per week. Een zelfstandige schoonmaak baan in Breda waarbij je zelf je exacte werktijd bepaalt, zo lang het maar na 15.30 uur in de middag is? Wij hebben een job in de aanbieding van maandag tot en met vrijdag voor 25, uur per dag. Schoonmaak medewerker Scholen. 10 uur per week. Ben jij van maandag tot vrijdag tussen 17.45-19.45 uur beschikbaar en lijkt het je leuk te komen werken in de schoonmaak op een school in Oosterhout?
Werken bij. Werken bij Augias Schoonmakers. geliefdR.
Voor een kantoorpand in Utrecht, Zeist en Driebergen zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers met ruime ervaring in de. Schoonmaakmedewerker m/v Amersfoort. Voor een kantoorpand in Amersfoort zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers met ruime ervaring in de schoonmaak.
Sanidirect badkamers en sanitair Sanidirect.
Kom langs in de winkel! Kom voor je nieuwe badkamer, toiletruimte of los sanitair een kijkje nemen in de dichtstbijzijnde showroom. Onze deskundige adviseurs zullen je helpen met de beste combinatie van prijs en kwaliteit die aansluit bij jouw wensen.
Overzicht vacatures DROS facility groep.
055 378 14 56 Referenties. Schoonmaak algemene ruimtes. Hoge druk reiniging. Vloer en tapijtreiniging. Missie en visie. Personeel en opleidingen. Overal in Nederland. Zoek in site. Interieurverzorgers m/v Heerde. bij gebleken geschiktheid een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Interieurverzorgers m/v Apeldoorn.
Vacature Amersfoort Leusderweg, Medewerker Schoonmaak Werkzoeken.nl.
Hoe werkt het? Vacatures zoeken Werkgevers zoeken Salaris vergelijken Hoe werkt het? Hoe werkt het? Vacature met succes doorgemaild! Vacature Amersfoort Leusderweg, Medewerker Schoonmaak bij Jumbo in Amersfoort E-mailadres ontvanger. Extra bericht niet verplicht. Deze vacature doorsturen. Vacature met succes doorgemaild!

Contacteer ons