Meer resultaten voor vacatures schoonmaak

vacatures schoonmaak
schoonmaakbedrijf amsterdam vacatures - Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam.
Gorrim Clean Facility v.o.f is een snel groeiende organisatie met ruim 12 jaar ervaring in verschillende takken van facilitaire dienstverlening voor zowel de zakelijke als de particuliere sector. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van reguliere en periodiek schoonmaakonderhoud., glasbewassing, schoonmaakoplevering, eenmalige schoonmaakwerkzaamheden bij bedrijven en particulieren in regio Amsterdam: vloeronderhoud, tapijtreiniging, schoonmaak na verbouwing of na evenementen en specialistische reiniging zoals Graffiti verwijderen, bouwschoonmaak, huis laten schoonmaken voor verkoop. dieptereiniging grootkeukens in regio Noord Holland en Utrecht. Als professionele schoonmaakbedrijf vinden wij het zeer belangrijk om aan de eisen en kwalificaties te voldoen. Als verantwoordelijke ondernemers dragen wij graag bij aan een beter milieu en een goede klimaat.
Cleaning services schoonmaak van kantoren Iris.
Ons schoonmaakpersoneel is actief in verschillende industriële sectoren van luchtvaart, petrochemie en de automobielindustrie tot zware en geavanceerde technologische industrie. We beschikken over de nodige expertise, ervaring en tools om de schoonmaak van een industriële ruimte professioneel aan te pakken. Onze ervaring in de verschillende sectoren laat ons toe om een oplossing op maat van uw productieomgeving uit te werken. meer informatie
groothandel schoonmaak
Onderwijskiezer.
Industrieel reiniger M/V/X. Leidinggevende schoonmaak M/V/X. Onderhoudsvakman gebouwen M/V/X. Schoonmaker bij mensen thuis M/V/X. Schoonmaker van ruimten en lokalen M/V/X. Wat doen we? Wie doet het? Hoe word je het? Wat doen we? De schoonmaaksector is een nog jonge sector met veel meer variatie in opdrachten dan je op het 1 e zicht verwacht. Deze branche behoort tot de tertiaire sector of commerciële dienstensector. De onderhoudssector is belangrijk in België: hij telt ongeveer 1.500 ondernemingen van verschillende grootte. Er werken ongeveer 50.000 werknemers. De meerderheid zijn vrouwen meer dan 60%. Er worden professionele poetsdiensten geleverd door een persoon of een organisatie. Veel bedrijven, organisaties en particulieren maken hier gebruik van. Bij particulieren gaat het meestal over het uitvoeren van huishoudelijke jobs. kunnen je uitsturen voor deze poetsactiviteiten. In bedrijven e.d. kan het gaan over klassieke poetsdiensten maar ook over andere subsectoren: ruitenwassen 3.000 arbeiders; industriële reiniging 1.500; afvalophaling 1.000; ontsmetting en schoorsteenvegen. De schoonmaaksector is gegroeid uit technieken die in het huishouden werden toegepast. Maar bij professioneel schoonmaken worden industriële methodes gebruikt en zijn vakkennis, vriendelijkheid, planmatig werken, inzicht in en rekening houden met milieu veiligheid vereist.
bedrijfskleding schoonmaak
Schoonmaak vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar vacatures, banen en werk als schoonmaak. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen. Je hebt ervaring met schoonmaken, het liefst van kantoorpanden. Arbeidsvoorwaarden Een vaste schoonmaak Voor onze klant zijn wij opzoek naar een schoonmak ster voor een kantoorpand. Topbaan 16 dagen geleden geplaatst 6 uur MBO Schoonmaak zorg. Steek jij graag je handen uit de mouwen als schoonmaker en wil je dit doen in een warm zorgcentrum waar je werk enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! liJe bent flexibel inzetbaar; Je hebt ervaring in de schoonmaak. 31 dagen geleden geplaatst 16 24 uur MBO Schoonmaak medewerker. Wij zijn op zoek naar een schoonmaker voor een kantoorruimte in Hal Zelfstandig Ervaring in schoonmaak Pre is als je woonachtig grootste mechanisatiebedrijven in Hallum zijn wij op zoek naar een medewerker schoonmaak.
workwear4all.nl
Tinex Complete Service.
Naast kantoren heeft Tinex ervaring met de veilige borging van productieprocessen, zowel in regulier schoonmaakonderhoud als specialistische reiniging. Tinex is vakkundig in industriële reiniging. Goede kennis van protocollen, veiligheid en hygiëne zorgen voor foutloze schoonmaak. Bij industriële reiniging hebben we het over het reinigen van machines, productiehallen en productielijnen.
vacatures
Vacature SCHOONMAAK MEDEWERKER Let's' Work.
Je staat in voor het schoonmaken bij bedrijven dit in de regio van Roeselare. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen. Je gebruikt allerlei materialen zoals borstel en microvezeldoeken, mop, stofzuiger. Je hebt reeds ervaring in de schoonmaak minimum 1 2 jaar.
https://www.vwaa.nl/Fiscaal
Vacature overzicht Werken bij AZ Sint-Jan.
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen. Smart Recruitment Sites. Contact en route. Zin om mee te bouwen aan ons innovatief referentieziekenhuis? Kijk dan snel of jouw talenten aansluiten bij een van onze vacatures! 2021 Werken bij AZ Sint-Jan.
Job Medewerker Schoonmaak, Wondelgem m/v Vulpia Wondelgem CareJobs.be.
Een teamplayer in hart en nieren., Goede kennis van het Nederlands. Wat wij je bieden. Wat mag je van ons verwachten? We gaan aan de slag met jouw passies en talenten en zorgen ervoor dat ze ten volle aan bod komen, zoals jij onze bewoners inspireert, doen wij er alles aan om jou te inspireren. Vrolijke collegas om mee samen te werken, een leuke babbel te doen of een gezellige lunch te verorberen. Een aangename werkplek: veel licht en ruimte. Een stimulerend loonpakket. Een contract van onbepaalde duur 19 uur per week. Ben je op zoek naar een fijne werk community en wil je bouwen aan je carrière, je leven én het leven van anderen? Kies dan voor Vulpia, verrassend verbindend! Solliciteer met je CV via onderstaande button en we contacteren je zo snel mogelijk voor een eerste kennismaking! Postuler en ligne. Postuler en ligne. Algemene gegevens job. Job Medewerker Schoonmaak, Wondelgem m/v.
Vacature Medewerker Afwas en Schoonmaak Jobkitchen.
Onderhoud en Technische Dienst. Medewerker Afwas en Schoonmaak. De Zoete Uitspraak staat voor heerlijk culinair tafelen in het oude Vredegerecht van Lokeren. Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een medewerker Afwas Schoonmaak. Afwas van potten, pannen, servies, bestek, enz.
Home Tangenborgh.
Wij zijn Tangenborgh, gespecialiseerd in het aanbieden van zorg voor ouderen en gericht op wonen, zorg en welzijn. In Nederland krijgt één op de vijf mensen een vorm van dementie, waarbij Alzheimer de meest voorkomende is. Zorggroep Tangenborgh is al tientallen jaren koploper met haar visie en zorg voor dementie. Werken bij Tangenborgh? Hier vindt u vacatures.
Jan Yperman Ziekenhuis Keuken en schoonmaak.
4 vacatures beschikbaar. Keuken en schoonmaak jobstudent Schoonmaak nachtdienst zomervakantie 2021. Keuken en schoonmaak jobstudent Schoonmaak dagdienst zomervakantie 2021. Keuken en schoonmaak jobstudent Kinderopvang zomervakantie 2021. Keuken en schoonmaak jobstudent Keuken zomervakantie 2021. Blijf op de hoogte van toekomstige gebeurtenissen en activiteiten.

Contacteer ons