Op zoek naar vacatures schoonmaak rotterdam?

vacatures schoonmaak rotterdam
schoonmaakbedrijf amsterdam vacatures - Bij Gorrim Clean Facility kunt u altijd uw cv.
Gorrim Clean Facility v.o.f is een snel groeiende organisatie met ruim 12 jaar ervaring in verschillende takken van facilitaire dienstverlening voor zowel de zakelijke als de particuliere sector. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van reguliere en periodiek schoonmaakonderhoud., glasbewassing, schoonmaakoplevering, eenmalige schoonmaakwerkzaamheden bij bedrijven en particulieren in regio Amsterdam: vloeronderhoud, tapijtreiniging, schoonmaak na verbouwing of na evenementen en specialistische reiniging zoals Graffiti verwijderen, bouwschoonmaak, huis laten schoonmaken voor verkoop. dieptereiniging grootkeukens in regio Noord Holland en Utrecht. Als professionele schoonmaakbedrijf vinden wij het zeer belangrijk om aan de eisen en kwalificaties te voldoen.
Schoonmaak vacature Spijkenisse.
Werken in de schoonmaak? Allworks is altijd op zoek naar geschikte kandidaten die graag in willen zetten in de schoonmaak Spijkenisse. We hebben dan ook een ruim aanbod voor vele vacatures voor in heel Nederland. Een goede match is heel belangrijk en maken er persoonlijk en direct werk van. Wil je direct contact met ons of wij iets voor je kunnen betekenen? Schoonmaker in Rotterdam Botlek met eigen vervoer. Klik dan hier
vacatures
Schoonmaak Ochtend vacatures in Rotterdam Careerjet.
Schoonmaak Ochtend vacatures in Rotterdam. 5 vacatures binnen 10 km. Nacht Schoonmaker KFC Marconiplein Zorg jij graag voor ons restaurant in de nacht zodat wij elke dag weer blinkend schoon open kunnen gaan? Werk jij graag s'nachts' en is schoon.
schoonmaak groothandel
146 Schoonmaak vacatures in Rotterdam Adzuna.
Helpende in Rotterdam Zuid. TEMPO TEAM ROTTERDAM, ZUID HOLLAND, 3084LM. helpen de patiënten / cliënten met allerlei zaken; schoonmaken, eten, wassen, aankleden, noem maar op Elke dag zijn de mensen super blij om jou te zien Hoe fijn is dat? Na jouw werkdag. Meer over deze vacature. INTRO PERSONEEL ROTTERDAM. onderdeel moet vervangen; Je voert onderhoud uit en verhelpt technische storingen zodat het proces niet stil komt te staan; Het schoonmaken van de installatie is niet onbelangrijk. Meer over deze vacature. Ontvang de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht via via email: Job alert aanmaken. Bij het aanmaken van een Job alert ga je akkoord met Adzuna's' Gebruiksvoorwaarden, Privacyverklaring en gebruik van Cookies. 146 live Schoonmaak vacatures in Rotterdam BANENKAART WIE HEEFT VACATURES. Gemiddeld salaris voor Schoonmaak vacatures in Rotterdam SALARISTREND LOONBEREIK.
Schoonmaakwerk Rotterdam Huishoudelijk werk Rotterdam.
Wij hebben 47 schoonmaakvacatures in Rotterdam beschikbaar. Ik zoek een iemand elke 2 weken 2 uur home cleaning, Ik Ben alleenstaande vader, mijn dochters komen om de twee weken weekend bij mij en. Aantal dagdelen: 2. Op zoek naar een nette, vlotte en betrouwbare hulp met veel ervaring in schoonmaakwerk en het organiseren van een druk huishouden. Aantal dagdelen: 1. Ik ben op zoek naar een gemotiveerd iemand die eens in de twee weken 3 uur bij mij schoon wil komen maken. Mijn voorkeur hiervoor is op. Aantal dagdelen: 1. 6 dagen geleden. Ik ben op zoek naar een hulp in de huishouding. Schoonmaak van het huis, af en toe strijken en af en toe ramen aan de binnenkant.
Schoonmaak vacatures in Rotterdam Timing. Timing Logo. Page 1. Group 2. Path 2. Path 2. Path 2. Path 2. Path 2. Path 2. Path 2. Combined Shape Copy 12. Combined Shape Copy 13. Rectangle. Path 2. Path 2. Path 2. f_1_. instagram-logo. Group 3. Shape.
Ben jij die persoon? Neem dan een kijkje bij onze schoonmaak vacatures in Rotterdam en ontdek of er iets voor je bij zit! Onze schoonmaak vacatures in Rotterdam. Werken als schoonmaker is gevarieerd. Je hebt dienstverbanden op oproepbasis, maar ook alleen voor de avonduren of overdag.
FashionUnited.
Vacatures Maers Groep in Rotterdam. De Banensite. locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband
Branche: Financieel / Zakelijk. Opgericht: 31 Oct 1977. KVK naam: Maers Groep. KVK nummer: 24215858. Over Maers Groep. Schoonmaakbedrijf MAERS Groep kan buigen op een ruime ervaring in schoonmaakdiensten. In 1961 werd schoonmaakbedrijf L.P. de Jonge opgericht. In 1997 trad een 2e partner toe, waaruit schoonmaakbedrijf De Jonge Van Os B.V. In 2003 was de overname van Eddy Treijtel B.V. en Eddy Treijtel Geveltechniek B.V. Doel van deze overname was het binnenhalen van expertise op het gebied van schoonmaak, glas en gevelreiniging en vastgoedonderhoud. Een andere belangrijke reden was dat de onderneming hierdoor meer in staat was om een landelijke dekking te kunnen garanderen. Tegenwoordig opereren schoonmaakbedrijf De Jonge Van Os B.V. en Eddy Treijtel B.V. onder de naam MAERS Groep. De directie wordt ondersteund door commerciële en uitvoerende managers en opereert vanuit het hoofdkantoor dat is gevestigd aan de Stalpaertstraat 7 te Rotterdam. De MAERS Groep voert opdrachten uit voor een breed scala aan opdrachtgevers, van Verenigingen van Eigenaren tot internationale opdrachtgevers. Maers Groep beschikt momenteel over 0 vacatures, bekijk nu de vacatures en solliciteer direct bij Maers Groep. In het verleden zijn 62 vacatures ingevuld van Maers Groep. Vacatures van Maers Groep.: Bekijk actuele vacatures in Rotterdam.
Vacatures huishoudelijke hulp Rotterdam op Care.com.
Schoonmaak vacatures in Lombardijen. Schoonmaak vacatures in Kop van Zuid, Afrikaanderwijk. Schoonmaak vacatures in Pendrecht. Schoonmaak vacatures in Nieuwe Westen. Schoonmaak vacatures in Provenierswijk. Schoonmaak vacatures in Vreewijk. Vind een vacature voor een huishoudelijke hulp in Rotterdam. Schoonmaak vacatures in Schiebroek.
Vacatures CSU.
Direct naar content. Event / Stadion. Inkoop en huisvesting. Kwaliteit, Arbo en Milieu. Marketing en communicatie. Aantal uren per week. 0 8 uur. 8 16 uur. 16 24 uur. 24 32 uur. 32 40 uur. Postcode/stad en afstand. Gebruik mijn locatie.
Uitzendbureau Rotterdam: vind snel je baan Actiefwerkt.nl.
Maar er gebeurt meer in deze bruisende stad. Er zijn een groot aantal internationale bedrijven gevestigd en er is een groot winkelgebied. Werk genoeg dus. Ons Actief Werkt uitzendbureau Rotterdam heeft vacatures in de logistieke transportsector, techniek en schoonmaak. Wij brengen jou graag in contact met de voor jou leukste werkgevers!

Contacteer ons