Zoeken naar schoonmaak vacature

schoonmaak vacature
Vind een job VDAB.
Zoek op vdab.be. Menu VDAB Home Sluit menu Home Jobs Opleidingen Mijn loopbaan. Evenementen Contact Help Werken bij VDAB Over VDAB Cijfers Pers MagEzine. Mijn Loopbaan Log in op Mijn loopbaan. Vacatures en sollicitaties. Mijn VDAB Log in op Mijn VDAB.
schoonmaak groothandel
43 vacatures voor Schoonmaak Manpower Belgium Interim, Job, Recruitment, Selection.
Je staat in voor de schoonmaak van de mallen en de gangen. Daarnaast sta je ook in voor kleine opruimwerken in de cafetaria etc. Je springt bij op de betonafdeling indien nodig. 21 dagen online Sint-Niklaas. Je bent verantwoordelijk voor de handmatige schoonmaak van de productiehallen, productielijnen en toebehoren. Het reinigen van de productievloeren bediening schrobzuigmachine en machines. Volg ons op Facebook. Vacatures via email!
schoonmaakbedrijf zoeken
Vacatures in België SD Worx Staffing Solutions.
Ik zoek werk. Rechten en Plichten. Ik zoek personeel. Ik zoek personeel. Werken bij ons. Werken bij SD Worx Staffing Solutions. KANTOOR IN UW BUURT. Maak een vacature Alert aan en bevestig deze via de link die we je mailen. Wekelijks kijken we of er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria. Indien dat het geval is, ontvang jij een mail met daarin de vacatures. Wij wensen je veel succes met het vinden van je nieuwe job!
De Jong Schoonmaak Beheer.
Javascript is uitgeschakeld. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Geen artikelen in winkelwagen. Deze pagina is momenteel niet beschikbaar. De Jong Schoonmaak en Beheer. De Jong Schoonmaak Beheer.
Prima Dienstverlening: Glasbewassing, gevelreiniging schoonmaak.
Prima Dienstverlening richt zich op schoonmaak en glasbewassing in de breedste zin van het woord. Ons aanbod bestaat dan ook uit onder andere vloeronderhoud, trappenhuizen en recreatieparken. Bekijk hier onze diensten. We gaan met de opdrachtgever rond de tafel zitten om te bespreken wat de eisen zijn. Aan de hand van deze eisen en de specificaties van het gebouw zal een werkprogramma worden opgesteld. In dit werkprogramma staat beschreven welke werkzaamheden er dagelijks, wekelijks of periodiek gedaan zullen worden. Lees meer over onze werkwijze. Ontdek onze werkwijze. Specialist in vakantieparken schoonmaken. Gevelreiniging is het verwijderen van aanslag of vervuiling van d Gevelreiniging. Als het regenwater niet goed afgevoerd kan worden dan ontstaan vaak lekkages en andere problemen met alle gevolgen van dien. Wij beschikken over een team specialistische glazenwassers die uw ramen vakkundig en netjes schoonhouden. Wij beschikken over de middelen en materialen om uw vloer er weer goed uit te laten zien. Zowel onderhoud als reiniging. 6824 HN Arnhem.
Schoonmaak vacatures bij Het Poetsbureau.
Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde kandidaten voor onze thuishulp vacatures. Het Poetsbureau biedt kwalitatieve en gemotiveerde huishoudhulpen de beste loonvoorwaarden in de sector. Ga ervoor en solliciteer vandaag nog voor onze vacature huishoudhulp! Werken als huishoudhulp bij Het Poetsbureau: niets dan voordelen. Wij bieden onze poetshulpen een loon dat hoger ligt dan bij de meeste andere schoonmaakbedrijven die gebruikmaken van dienstencheques. Bovendien bieden we de mogelijkheid aan voor flexibele uren en heb je de kans om dicht bij huis te werken. De jobs huishoudhulp van Het Poetsbureau bieden heel wat voordelen, zowel vergeleken met het werk voor andere schoonmaakfirmas als met in het zwart werken. Door te werken als huishoudhulp voor Het Poetsbureau ontvang je een goed loon, ben je in orde met de sociale zekerheid en ben je verzekerd. Daarnaast heb je ook recht op vakantie en vakantiegeld, pensioen en een heel aantal bijkomende extralegale voordelen. Werken als huishoudhulp: wat houdt dat in? Bij Het Poetsbureau zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Huishoudhulp houdt vooral in dat je je toelegt op de schoonmaak van de woning bij particulieren.
Jobs Armonea.
Human Resources 1. Keuken en zaal 6. Management woonzorgcentra 8. Onthaal en administratie 4. Schoonmaak en technische dienst 12. De Lelie 2. De Notelaar 2. De Stichel 3. De Vlamme 1. De Wand 1. De Wyngaert 5. Hof Ter Dennen 1. Huize Lieve Moenssens 2. Koning Albert I 3. Senior Hotel Flandria 8. Ten Eeckhoute 2. Ter Bake 7. Ter Meeuwen 1. Ter Venne 5. WZC Plantijn 2. Woluwe Promenade 2. Contract bepaalde tijd 7. Contract onbepaalde tijd 100. Voltijds / Deeltijds 7. Variabel dag nacht 8. Stages en studentenjobs. Show student contract. Toon op kaart. Zorgkundige 30u Dilbeek Dilbeek. Koning Albert I. Als zorgkundige heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van onze bewoners. Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum.
ISS Belgium.
ISS in een notendop. Power of the human touch. Hoe solliciteer je bij ISS? 119 vacatures gevonden. Sorteer op: relevantie. Resultaten op de kaart. Bijverdienste schoonmaak bedrijf Keerbergen 12u/week. Bijverdienste schoonmaak bedrijf Keerbergen. Referentie nr: ISD11935. Schoonmaker/-ster bedrijf Geel 20u/week ochtenduren.
Word jij onze huishoudhulp? Ontdek alle vacatures Absolute Service.
Als professionele huishoudhulp ga je een of meerdere keren per week langs bij je vaste klanten. Wat behoort er tot je takenpakket? Schoonmaken, koken, wassen, strijken of boodschappen doen. Kortom, je runt het huishouden van je klant. Wat bieden we jou? Buiten je maandelijkse loon en je vast contract van onbepaalde duur, heb je natuurlijk ook recht op vakantiegeld en een eindejaarspremie. Daarnaast zorgen we voor je pensioenopbouw vanaf de eerste dag dat je werkt. Een mooie extra? Je krijgt een representatieve bedrijfswagen als je minstens 32 uur per week werkt. een hoger loon dan gebruikelijk in de sector. een eigen bedrijfswagen vanaf 32 uur, ook voor privégebruik. werkkledij of werkkledijvergoeding. afwisselend werk met dienstencheques. vaste klanten in je buurt. een flexibel uurrooster, op maat van je situatie. een passie voor huishoudelijk werk. discretie en betrouwbaarheid. zelfstandig kunnen werken. Zin om onze nieuwe VIP-collega te worden? Solliciteer dan voor één van de openstaande vacatures. Vacature huishoudhulp Brasschaat. Absolute Service is een dienstenchequebedrijf waar kwaliteit, stabiliteit en vertrouwen centraal staat. Vind jij dit ook zo belangrijk? Dan ben je misschien wel de perfecte match voor ons.
Schoonmaak jobs in België Careerjet.
17 dagen geleden. Bekijk vergelijkbare vacatures.: Ploegleider jobs in Wilrijk. Jobs in Wilrijk. medewerker schoonmaak / poetsen regio Deinze deeltijds 13u voormiddag. 5.535 per maand. Heb jij een eerste ervaring in de schoonmaak bij firma of kantoren? Kan jij jou makkelijk verplaatsen met de wagen? Je ben bereid om parttime te werken? Dan zijn wij op zoek n. 7 uren geleden. Bekijk vergelijkbare vacatures.: Medewerker Schoonmaak jobs in West-Vlaanderen. Jobs in West-Vlaanderen. Schoonmaker/-ster ziekenhuis Oosterzele 5u/week. ISS Facility Services. Voor onze afdeling Cleaning zijn we dringend op zoek naar schoonmakers/-sters voor een ziekenhuis in Oosterzele. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillend.

Contacteer ons