Zoeken naar schoonmaak vacatures nijmegen

schoonmaak vacatures nijmegen
schoonmaakbedrijf amsterdam vacatures - Bij Gorrim Clean Facility kunt u altijd uw cv.
Gorrim Clean Facility v.o.f is een snel groeiende organisatie met ruim 12 jaar ervaring in verschillende takken van facilitaire dienstverlening voor zowel de zakelijke als de particuliere sector. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van reguliere en periodiek schoonmaakonderhoud., glasbewassing, schoonmaakoplevering, eenmalige schoonmaakwerkzaamheden bij bedrijven en particulieren in regio Amsterdam: vloeronderhoud, tapijtreiniging, schoonmaak na verbouwing of na evenementen en specialistische reiniging zoals Graffiti verwijderen, bouwschoonmaak, huis laten schoonmaken voor verkoop. dieptereiniging grootkeukens in regio Noord Holland en Utrecht. Als professionele schoonmaakbedrijf vinden wij het zeer belangrijk om aan de eisen en kwalificaties te voldoen.
Schoonmaak Vacatures in Nijmegen Vacatures.nl.
Naast het bezorgen van onze gerechten ben jij in de vestiging ook bezig met het vouwen van dozen, opruimen, schoonmaken en het afhandelen van telefonische bestellingen. New York Pizza. 1 dag geleden. Blijf op de hoogte van de nieuwste Schoonmaak vacatures in Nijmegen!
Bekijk onze actuele vacatures Werken bij Asito.
Meer over Maya weten? En waarom ze trots is op haar werk? Bekijk het filmpje. Maya van Limbeek. Timo is 75 jaar en wil nog steeds blijven werken. Hij is sinds 2001 werkzaam voor Asito, in eerste instantie als schoonmaakkracht en tegenwoordig verricht hij bijzondere schoonmaakwerkzaamheden voor een klant in Zwolle. En wil je weten waarom Timo na al die jaren nog steeds trots is om in de schoonmaak/voor Asito te werken? Bekijk de video. Tess werkt op ZGT Hengelo, waar ze zorgt voor een schone en veilige werk en leefomgeving. Tess is trots wanneer alles aan het eind van de dag spik en span is en dat mede dankzij haar en haar team patiënten op tijd naar hun onderzoek kunnen. Meer over Tess weten? En waarom zij vindt dat schoonmaak van cruciaal belang is?
Landgoed Brakkesteyn Vacatures Werken op onze evenementenlocatie.
Daarnaast ben jij in deze functie verantwoordelijk voor de schoonmaak van het Landhuis, het Koetshuis, de suite en de prachtige ruimtes voor vergaderingen, bruiloften en feesten. Bekijk de vacature en neem contact met ons op. 6525 PL Nijmegen. 31024 355 39 49.
Hago Rail Services de schoonmakers van treinend Nederland.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor jouw organisatie kunnen zijn. Werken bij Hago? Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij Hago Rail Services of één van de andere Hago-bedrijven? Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.
Schoonmaakwerk Nijmegen Hulp.nl.
Zoekt huishoudelijke hulp in Hees, Nijmegen Vervuld. Wij wonen in Hees Nijmegen en zijn op zoek naar een hulp in het huishouden voor 2-3 uur per week op donderdagen hele dag mogelijk of dinsdagochtenden. Onze vorige hulp is afgestudeerd en heeft een baan gevonden.
Nesu, schoonmaakbedrijf in Nijmegen, Venlo en Arnhem.
Daarbij zorgen we er altijd voor dat de werkplek aan alle veiligheidsvoorschriften voldoet. Ook als het gaat om werken op grote hoogte. Bekijk de vacatures in de schoonmaaksector bij Nesu bv Schoonmaakbedrijf in Nijmegen. Neem contact op met uw schoonmaakexpert.
Vacatures Werken bij Hago Zorg.
Schoonmaak coach Zorg 15 15 uur Nijmegen Bekijk deze vacature. Supervisor schoonmaak Zorg 20 20 uur Leiden Bekijk deze vacature. Schoonmaak TBS Zorg 10 10 uur Poortugaal Bekijk deze vacature. Voorwerker schoonmaak Zorg 20 25 uur Den Haag Bekijk deze vacature. Voorwerker schoonmaak Zorg 10 10 uur Poortugaal Bekijk deze vacature. Teamleider Schoonmaak Zorg 38 32 uur Delft Bekijk deze vacature. Teamleider Ziekenhuis Zorg 28 32 uur Utrecht Bekijk deze vacature. HR Medewerker Zorg 24 24 uur Den Bosch Bekijk deze vacature. Klantmanager Ziekenhuis Zorg 32 40 uur Amsterdam Bekijk deze vacature. Schoonmaak vloeronderhoud Zorg 20 30 uur Bergen op Zoom Bekijk deze vacature. Sales Manager Zorg 32 40 uur Den Bosch Bekijk deze vacature. Schoonmaak Zorg 6 10 uur Tilburg Bekijk deze vacature. Schoonmaak Zorg 20 25 uur Maastricht Bekijk deze vacature. Voorwerker Zorg 18 23 uur Eindhoven Bekijk deze vacature. Schoonmaak weekend Zorg 2 6 uur Gulpen Bekijk deze vacature. Voor vacatures binnen andere onderdelen van Hago klik hier.
Facilitaire dienstverlening voor iedereen AMC Groep.
AMC Groep verzorgt voor diverse woningcorporaties en/of Verenigingen Van Eigenaren de schoonmaak in wooncomplexen. Dit houdt in dat onder meer de entree, het glas van ramen en deuren, de gangen en galerijen, gemeenschappelijk ruimten, trappenhallen, parkeergarage en liften schoon en toegankelijk moeten zijn voor de huurders en gebruikers.
Schoonmaak vacatures Nijmegen Kom werken bij Glossy Cleaning.
Schoonmaak vacatures Nijmegen zowel parttime als fulltime. Glossy Cleaning is altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Ben je op zoek naar een baan in de schoonmaak en bent u woonachtig in de regio Nijmegen? Wij zullen ons uiterste best doen om u een passende schoonmaak vacature in Nijmegen te kunnen aanbieden.
Homepage TK Maxx.
Vind een winkel. Wie we zijn. Shop als een pro. Een bericht over raciale onrechtvaardigheid van TJX Chief Executive Officer en President, Ernie Herrman Winkels gesloten. KIES EEN CADEAUKAART. Hoera we zijn jarig! Terugroepactie Geselecteerde slaapzakken. Terugroepactie Bruine lederen dames handschoenen.

Contacteer ons