Op zoek naar schoonmaak rotterdam vacatures?

schoonmaak rotterdam vacatures
schoonmaakbedrijf amsterdam vacatures - Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam.
Gorrim Clean Facility v.o.f is een snel groeiende organisatie met ruim 12 jaar ervaring in verschillende takken van facilitaire dienstverlening voor zowel de zakelijke als de particuliere sector. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van reguliere en periodiek schoonmaakonderhoud., glasbewassing, schoonmaakoplevering, eenmalige schoonmaakwerkzaamheden bij bedrijven en particulieren in regio Amsterdam: vloeronderhoud, tapijtreiniging, schoonmaak na verbouwing of na evenementen en specialistische reiniging zoals Graffiti verwijderen, bouwschoonmaak, huis laten schoonmaken voor verkoop. dieptereiniging grootkeukens in regio Noord Holland en Utrecht. Als professionele schoonmaakbedrijf vinden wij het zeer belangrijk om aan de eisen en kwalificaties te voldoen. Als verantwoordelijke ondernemers dragen wij graag bij aan een beter milieu en een goede klimaat.
163 Schoonmaak vacatures in Rotterdam Adzuna.
11% van de actuele vacatures zijn permanent, terwijl 89% op tijdelijke basis is. De grootste categorie waaronder vacatures Schoonmaak staan vermeld is Thuishulp en schoonmaak vacatures, gevolgd door Bouwkunde vacatures. Er zijn 163 Schoonmaak vacatures in Rotterdam die per direct op zoek, vergeleken met 7 in Agniesebuurt.
Kantoor Schoonmaak Vacatures in Rotterdam Vacatures.nl.
Ik zoek een schoonmaker die zowel thuis, als op kantoor kan komen schoonmaken. Voor de zaak gaat het om wekelijks 3 uur, misschien 4 uur werk. Mocht je ook een. 17 dagen geleden. Wat ga je doen schoonmaken van het sanitair. stofzuigen, stofwissen en het dweilen van de vloeren. het schoonmaken van het interieur. En zodra je start als schoonmaker mag. 18 dagen geleden. Albert Heijn Rotterdam. Je houdt je bezig met het schoonmaken van de winkel, de verschillende kantoren en het magazijn. Je bent punctueel en nauwkeurig. Na de lunch maak je de kantine. 12 dagen geleden. Blijf op de hoogte van de nieuwste Kantoor Schoonmaak vacatures in Rotterdam!
Schoonmaak Kantoren vacatures in Rotterdam oktober 2020 Indeed.nl.
Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Maasstad Cleaning B.V. Vacatures in Rotterdam Prins Alexander. Schoonmaak TBS Kijvelanden nieuw. Hago Zorg 35., 1127, 1286, per uur. Als schoonmaker ben jij verantwoordelijk voor de schoonmaak van de openbare ruimtes, kantoren, toiletten, gangen etc.
Hotel Schoonmaken Vacatures in Rotterdam Vacatures.nl.
Wij bieden Een salaris conform de Schoonmaak CAO. Een parttime dienstverband waarbij de werktijden onder schooltijd liggen. Een leuk team! De functie Jij, onze Medewerker. 11 uur geleden. Misschien heb je al ervaring als receptioniste, front office medewerker in een hotel, of als stewardess. Trigion is een van de vier divisies van het familiebedrijf. 3 dagen geleden. Medewerker Housekeeping Vlaardingen. Bastion Hotels Vlaardingen. Wil jij ervoor zorgen dat alle gasten lekker kunnen slapen bij Bastion Hotels in een schone hotelkamer. Het schoonmaken van de hotelkamers en badkamers bij Bastion. 11 uur geleden. Blijf op de hoogte van de nieuwste Hotel Schoonmaken vacatures in Rotterdam!
Schoonmaak vacatures in Rotterdam november 2020 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Tinex Complete Service Vacatures in Rotterdam. Lees meer over werken bij Tinex Complete Service. Andere relevante zoekopdrachten: productiemedewerker bijbaan parttime schoonmaak medewerker huishoudelijke hulp schoonmaak ziekenhuis verkoopmedewerker magazijnmedewerker gastvrouw horeca. E-mail mij GRATIS de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht.
Schoonmaak Vacatures in Rotterdam Vacatures.nl.
Gratis vacatures plaatsen. Wat: Waar: Vacatures Zoeken. Alleen deze plaats. Binnen 5 km. Binnen 10 km. Binnen 15 km. Binnen 25 km. Binnen 50 km. Binnen 100 km. Den Haag Gouda Dordrecht Zoetermeer Delft Rijswijk gem. Facilitair Medewerker Medewerker Front Office Medewerker Schoonmaak Schoonmaker Kwaliteitsmedewerker Medewerker Technische Dienst Medewerker Housekeeping Glazenwasser.
Medewerker Schoonmaak vacatures in Rotterdam oktober 2020 Indeed.nl.
Vacature opslaan Geen interesse Vacature rapporteren. Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Maasstad Cleaning B.V. Vacatures in Rotterdam Prins Alexander. MEDEWERKER SCHOONMAAK nieuw. Je hebt passie voor het schoonmaak vak.; Wij bieden een salaris conform CAO schoonmaak en glazenwassersbedrijf.

Contacteer ons