Meer resultaten voor schoonmaak scholen vacatures

schoonmaak scholen vacatures
Professioneel schoonmaakbedrijf Gom.
Werken bij Trigion. Heropstart bedrijfsrestaurants na COVID-19. Back-to-work in de nieuwe 15m, maatschappij. Werken bij Prorest. Corona social distancing hygiëne oplossingen. Back-to-work in de nieuwe 15m, maatschappij. Voor de retailsector. Voor de vastgoedsector. Werken bij Hard Services. Integrated Facility Management. Activity Based Working. Integrated Visitors Experience. 5 Star Service. Werken als receptioniste? Werken bij Facilicom Solutions. Waarom werken bij Facilicom? Studentenjobs bij Facilicom. Wij laten organisaties. letterlijk en figuurlijk. Back-to-work in de nieuwe 15m, maatschappij. Eco Friendly Cleaning. Reiniging na brand waterschade. Dieptereiniging keukens sanitair. Werken bij Gom. Vraag hier uw offerte. Flexibel en efficiënt. Schoonmaak op maat.
Vacatures.
Werken als leraar of in een kinderdagverblijf. Wie graag aan de slag wil in een van de vele instellingen van Scholengroep Brussel, vindt de openstaande vacatures hiernaast in de linker kolom. Spontaan solliciteren mag ook altijd door je cv en motivatiebrief te sturen. Sollicitaties voor de kinderdagverblijven en peuterklassen richten zich tot de directeur van de Kinderdagverblijven, Sabine Winters. De verantwoordelijke voor het kleuter en basisonderwijs is Pascal Onderdonk. Hij is coördinerend directeur basisonderwijs. Sollicitaties op secundair niveau mag je bezorgen via Erwin De Mulder, coördinerend directeur SO. Voor alle andere sollicitaties, gelieve contact op te nemen met de personeelsdienst. Solliciteren via de gewone post kan ook. Het adres is: Scholengroep Brussel, Oud-Strijderslaan 200 te 1140 Evere. Telefonisch is de personeelsdienst alle werkdagen te bereiken op het nummer 02 727 06 73. Werken in andere opdrachten. Zowel op niveau van de instellingen als bij de centrale diensten werken er mensen met een administratief en technisch profiel. In elke instelling zijn er wel één of meerdere collega's' op het vlak van ICT, technisch onderhoud of schoonmaak.
Vacatures Hasselt.
Afval en Containerpark. Scholen en opvang. Ontvang onze vacatures rechtstreeks in je mailbox. Schrijf je in voor onze Job Alert en ontdek de perfecte job! Schrijf je nu in. Bij de stad Hasselt sta je aan het roer van je carrière!
Schoonmaak Lagere school vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar Lagere school vacatures, banen en werk als schoonmaak. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen. beschikbaar voor 1 uur per dag vervoer om op de school opdrachtgever in Epe zijn we op zoek naar een schoonmaakmedewerker voor een school Ben jij op zoek naar een baan in de schoonmaak? Lees dan snel verder. 24 dagen geleden geplaatst 6 uur Lagere school Assistent Werkleider Schoonmaak. Je hebt ervaring in het schoonmaken van bedrijfspanden, scholen van bedrijfspanden, scholen etc.
Dringend gezocht: Schoonmaak scholen in Gent December 2020 654 jobs Jooble.
Schoonmaak scholen Gent. schoonmaak burelen Gent. schoonmaak ziekenhuis Gent. leidinggevende schoonmaak Gent. schoonmaak avond Gent. onderhoud scholen Gent. standaard boekhandel Gent. De populaire zoekopdrachten van 30 dagen. 8700 Tielt weekendwerk. Vacatures polish speaking. Provincie West-Vlaanderen buschauffeur. Meer over Jooble. schoonmaak scholen vacatures per regio.
School schoonmaak vacatures Gewoonvoorjullie.nl.
School schoonmaak: onze vacatures. Bij Gewoon Voor Jullie vind je altijd een passende vacature. Of je nu op zoek bent naar een vacature voor het schoonmaken van scholen, verzorgingshuizen of bedrijven. Het schoonmaken van scholen gebeurt dagelijks. Of het nu om een basisschool of middelbare school of hogeschool gaat: scholen zijn plaatsen waar veel mensen, studenten of kinderen samenkomen.
Schoonmaak in School jobs in België Careerjet.
Schoonmaak in School jobs in België. Schoonmaker/-ster school Geel 20u50/week. Functie Voor onze afdeling Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij een school in Geel: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillen. 8 dagen geleden.
Zin om te werken in de scholengroep Sint-Rembert? Sint-Rembert.
Onze scholengroep heeft bijna altijd vacatures, vaak voor tussentijdse opdrachten, voor secundair maar ook voor basisonderwijs. Vaak zijn die tijdelijke aanstellingen dé toegangspoort om gaandeweg anciënniteit te beginnen opbouwen en uiteindelijk een vaste arbeidsplaats te vinden. Het gaat vooral om opdrachten als leerkracht maar ook om ondersteunend personeel administratieve, opvoedende taken. Daarnaast zijn we op zoek naar mensen die in de schoonmaak, keuken of in de technische dienst willen werken.
FAQ Corona virus NMBS.
De stations worden meer frequent schoongemaakt. Er wordt bijzondere aandacht besteed aan de schoonmaak van de oppervlakken waarmee de reizigers in contact komen zoals de verkoopautomaten, de trap en roltrapleuningen, de toiletten Waar nodig werden intensieve en permanente schoonmaakbeurten ingevoerd.
HU.nl Hier komt alles samen Hogeschool Utrecht.
Met de campagne samen veilig studeren start Hogeschool Utrecht met de uitvoering van een integraal plan voor veilig en optimaal werken en studeren in coronatijd. project Jongeren betrekken bij hun buurt. Bij Project DURF! gaan studenten in gesprek met de jongeren over wat zij leuk vinden en waar hun ambities en talenten liggen. Vervolgens begeleiden ze de jongeren bij de organisatie van activiteiten in hun buurt. meer hu ontdekken? Impact in de regio. Wij staan als hogeschool midden in de samenleving. We werken samen met overheden, bedrijven en kennisinstellingen aan onderwijs en praktijkgericht onderzoek. Zo hebben wij een flinke impact op onze regio. Werken bij de HU. Bekijk onze vacatures. Wat we voor jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen. For international students. Vragen over de opleiding? Telefoon 088 481 81 81. Stuur ons direct een bericht of voeg 0634101698 toe aan de contactlijst van je telefoon en stel je vraag via WhatsApp. Bereikbaar op ma t/m vrij 09.30 16.30 uur. Opleidingen deeltijd en duaal of cursussen.

Contacteer ons