Resultaten voor schoonmaak scholen vacatures

schoonmaak scholen vacatures
schoonmaakbedrijf amsterdam vacatures - Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam.
Gorrim Clean Facility v.o.f is een snel groeiende organisatie met ruim 12 jaar ervaring in verschillende takken van facilitaire dienstverlening voor zowel de zakelijke als de particuliere sector. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van reguliere en periodiek schoonmaakonderhoud., glasbewassing, schoonmaakoplevering, eenmalige schoonmaakwerkzaamheden bij bedrijven en particulieren in regio Amsterdam: vloeronderhoud, tapijtreiniging, schoonmaak na verbouwing of na evenementen en specialistische reiniging zoals Graffiti verwijderen, bouwschoonmaak, huis laten schoonmaken voor verkoop. dieptereiniging grootkeukens in regio Noord Holland en Utrecht. Als professionele schoonmaakbedrijf vinden wij het zeer belangrijk om aan de eisen en kwalificaties te voldoen. Als verantwoordelijke ondernemers dragen wij graag bij aan een beter milieu en een goede klimaat.
Professioneel schoonmaakbedrijf Gom.
Eco Friendly Cleaning. Reiniging na brand waterschade. Dieptereiniging keukens sanitair. Werken bij Gom. Werken bij Trigion. Werken bij Prorest. Integrated Visitors Experience. 5 Star Service. Werken bij Reception Services. Integrated Facility Management. Activity Based Working. Werken bij Facilicom Solutions. Waarom werken bij Facilicom? Studentenjobs bij Facilicom. Wij laten organisaties. letterlijk en figuurlijk. Eco Friendly Cleaning. Reiniging na brand waterschade. Dieptereiniging keukens sanitair. Werken bij Gom. Vraag hier je offerte. Flexibel en efficiënt. Schoonmaak op maat. Zoek je een schoonmaakbedrijf dat meedenkt en dat flexibel, efficiënt en uiterst vakkundig werkt? Dan is de unieke schoonmaakaanpak van Gom juist wat je nodig heeft. Bij ons gaan schoonmaken en hospitality hand in hand.
Vacatures.
Wie graag aan de slag wil in een van de vele instellingen van Scholengroep Brussel, vindt de openstaande vacatures hiernaast in de linker kolom. Spontaan solliciteren mag ook altijd door je cv en motivatiebrief te sturen. Sollicitaties voor de kinderdagverblijven en peuterklassen richten zich tot de directeur van de Kinderdagverblijven, Sabine Winters. De verantwoordelijke voor het kleuter en basisonderwijs is Pascal Onderdonk. Hij is coördinerend directeur basisonderwijs. Sollicitaties op secundair niveau mag je bezorgen via Erwin De Mulder, coördinerend directeur SO. Voor alle andere sollicitaties, gelieve contact op te nemen met de personeelsdienst. Solliciteren via de gewone post kan ook. Het adres is: Scholengroep Brussel, Oud-Strijderslaan 200 te 1140 Evere. Telefonisch is de personeelsdienst alle werkdagen te bereiken op het nummer 02 727 06 73. Werken in andere opdrachten. Zowel op niveau van de instellingen als bij de centrale diensten werken er mensen met een administratief en technisch profiel. In elke instelling zijn er wel één of meerdere collega's' op het vlak van ICT, technisch onderhoud of schoonmaak.
Vacatures Hasselt.
Afval en Containerpark. Scholen en opvang. Ontvang onze vacatures rechtstreeks in je mailbox. Schrijf je in voor onze Job Alert en ontdek de perfecte job! Schrijf je nu in. Bij de stad Hasselt sta je aan het roer van je carrière! Je bouwt mee aan een toonaangevende centrumstad. En vooral: je werkt met een hart voor de mensen hier. Hasselaren, bezoekers, mensen die hier werken of studerenBen jij ondernemend, positief kritisch en zie je je werk graag in een breder perspectief? De stad Hasselt transformeert van een klassieke overheid naar een hedendaagse werkgever. Je zet samen met ons in op innovatie, technologie en belangrijke ontwikkelingen in de samenleving. Je krijgt meer dan 1700 collegas, want de stad Hasselt is één van de grootste werkgevers in de regio. Iets voor jou? Bekijk onze vacatures. Vacature Teamleider economie.
Schoonmaak Lagere school vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar Lagere school vacatures, banen en werk als schoonmaak. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen. Medewerker industriële schoonmaak. Recruit a Student. Wij zijn voor onderstaande datums op zoek naar ondernemende ka de bouw, industrie, high-tech industry, kantoor, horeca, MKB, woning, school de projecten verstaan we vocht en schimmelbestrijding in woonhuizen of scholen.
Dringend gezocht: Schoonmaak scholen in Gent Maart 2021 717 jobs Jooble.
13013 per jaar. Voor onze klant met hoofdzetel in Gent zijn we op zoek naar industriële schoonmakers m/v Als medewerker schoonmaak ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van verschillende sites verspreid over heel België. Je werkt zelfstandig volgens een werkschema. 1 maand geleden. Dossierbeheerder, Austin Bright. stage in een boekhoud of accountantskantoor. Je hebt een passie voor boekhouding en fiscaliteit en staat er steeds voor open bij te scholen om up-to-date te blijven! Boekhouder / Dossierbeheerder / Accountant Aanbod Een kantoor waar je als starter terecht kan en een. 6 dagen geleden. Sales Engineer Machinery. communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Kennis van het Frans is een voordeel, je bent alvast bereid om jou hier in bij te scholen. Je kan vlot werken binnen een ERP-omgeving en je beschikt over een goede kennis van Office applicaties. Een uitdagende job in een. 14 dagen geleden. Schoonmaak scholen Gent. schoonmaak burelen Gent. schoonmaak ziekenhuis Gent. leidinggevende schoonmaak Gent. schoonmaak avond Gent. onderhoud scholen Gent. event manager Gent. De populaire zoekopdrachten van 30 dagen. 2960 Sint-Job-in-'t-Goor' gemeente. Vacatures leerkracht informatica. Vacatures hotel buitenland. Vacatures chl centre hospitalier de luxembourg. Meer over Jooble. schoonmaak scholen vacatures per regio. Werk in België.
School schoonmaak vacatures Gewoonvoorjullie.nl.
School schoonmaak: onze vacatures. Bij Gewoon Voor Jullie vind je altijd een passende vacature. Of je nu op zoek bent naar een vacature voor het schoonmaken van scholen, verzorgingshuizen of bedrijven. Het schoonmaken van scholen gebeurt dagelijks. Of het nu om een basisschool of middelbare school of hogeschool gaat: scholen zijn plaatsen waar veel mensen, studenten of kinderen samenkomen.
Schoonmaak in School jobs in België Careerjet.
Schoonmaak in School jobs in België. Schoonmaker/-ster school Geel 20u50/week. Functie Voor onze afdeling Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij een school in Geel: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillen. 3 dagen geleden. Bekijk vergelijkbare vacatures.:
Zin om te werken in de scholengroep Sint-Rembert? Sint-Rembert.
Onze scholengroep heeft bijna altijd vacatures, vaak voor tussentijdse opdrachten, voor secundair maar ook voor basisonderwijs. Vaak zijn die tijdelijke aanstellingen dé toegangspoort om gaandeweg anciënniteit te beginnen opbouwen en uiteindelijk een vaste arbeidsplaats te vinden. Het gaat vooral om opdrachten als leerkracht maar ook om ondersteunend personeel administratieve, opvoedende taken. Daarnaast zijn we op zoek naar mensen die in de schoonmaak, keuken of in de technische dienst willen werken.
FAQ Corona virus NMBS.
De stations worden meer frequent schoongemaakt. Er wordt bijzondere aandacht besteed aan de schoonmaak van de oppervlakken waarmee de reizigers in contact komen zoals de verkoopautomaten, de trap en roltrapleuningen, de toiletten Waar nodig werden intensieve en permanente schoonmaakbeurten ingevoerd.
HU.nl Hier komt alles samen Hogeschool Utrecht.
Bekijk onze vacatures. Wat we voor jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen. For international students. Neem contact met ons op. Telefoon 088 481 81 81. Stuur ons direct een bericht of voeg 0634101698 toe aan de contactlijst van je telefoon en stel je vraag via WhatsApp. Bereikbaar op ma t/m vrij 09.30 16.30 uur. Opleidingen deeltijd en duaal of cursussen.

Contacteer ons