Resultaten voor schoonmaak vacatures antwerpen

schoonmaak vacatures antwerpen
schoonmaakbedrijf amsterdam vacatures - Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam.
Gorrim Clean Facility v.o.f is een snel groeiende organisatie met ruim 12 jaar ervaring in verschillende takken van facilitaire dienstverlening voor zowel de zakelijke als de particuliere sector. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van reguliere en periodiek schoonmaakonderhoud., glasbewassing, schoonmaakoplevering, eenmalige schoonmaakwerkzaamheden bij bedrijven en particulieren in regio Amsterdam: vloeronderhoud, tapijtreiniging, schoonmaak na verbouwing of na evenementen en specialistische reiniging zoals Graffiti verwijderen, bouwschoonmaak, huis laten schoonmaken voor verkoop. dieptereiniging grootkeukens in regio Noord Holland en Utrecht. Als professionele schoonmaakbedrijf vinden wij het zeer belangrijk om aan de eisen en kwalificaties te voldoen. Als verantwoordelijke ondernemers dragen wij graag bij aan een beter milieu en een goede klimaat.
Schoonmaakbedrijf Antwerpen Schoonmaakbedrijf Hazal Cleaning.
Vrije keuze in type samenwerking: eenmalige, dagelijkse of periodieke schoonmaak. Voor onderstaande schoonmaak diensten in Antwerpen kan u terecht bij Hazal Cleaning. Schoonmaak en onderhoud van kantoren. Schoonmaak en onderhoud van scholen. Schoonmaak en onderhoud van praktijkruimtes en wachtzalen. Schoonmaak en onderhoud van appartementsgebouwen. Lees meer
ik zoek werk in mechelen
Vacatures Regio Antwerpen stad Regio Boom Aartselaar Engineering ICT Industrie Schoonmaak WaW.
Schrijf nu in. Make it work. Werken bij WaW. Vacatures Regio Antwerpen stad Regio Boom Aartselaar Engineering ICT Industrie Schoonmaak. Hieronder vind je een overzicht van al onze Regio Antwerpen stad Regio Boom Aartselaar Engineering ICT Industrie Schoonmaak vacatures. 28 vacatures gevonden.
Onze vacatures AZ Klina.
Home Werken bij AZ Klina Onze vacatures. Werken bij AZ Klina. COVID-19: info voor medewerkers en hun familie. Zorg voor medewerkers. Stage in AZ Klina. Verpleegkundige en vroedkundige. Verpleegkundige Intensieve Zorgen. Verpleegkundige voor afdeling psychiatrie. Verpleegkundige of technoloog medische beeldvorming.
Schoonmaakmedewerkers provincie Antwerpen Jobs2Work.
Copyright 2018 2WORK. All rechten voorbehouden. Webdesign door Sandbox Services Webdesign Marketing. Schoonmaakmedewerkers provincie Antwerpen. Schoonmaakmedewerkers provincie Antwerpen. Taken en profiel.: Wij zijn op zoek naar meerdere schoonmaakmedewerkers om in kantoren, trappenhallen, bedrijven, scholen te poetsen. Je poetst burelen, sanitair, vloeren en eventueel refter. Afwisselende job voor een leuk schoonmaakbedrijf. Je weet welk soort schoonmaakmateriaal/schoonmaakproduct nodig is om alles gereinigd te krijgen. Extra pluspunten zijn als je kan werken met een boenmachine of een schuurschrobmachine. Je hebt kennis van de gevaren en mogelijke oplossingen in de schoonmaak.
Rent a Car Online uw auto huren bij Rent A Car.
Wat betekent dit voor onze medewerkers? Onze dienstverlening en activiteiten behoren tot de sector van autoverhuur die valt onder essentiële dienstverlening waardoor onze medewerkers indien mogelijk actief blijven. De zelfcontrole aan de hand van de checklist preventie coronavirus COVID-19, uitgegeven door de Federale Overheidsdienst Werk op 18-3-2020, is uitgevoerd en wordt nageleefd. Telewerk is ingevoerd voor alle medewerkers waarvoor dit mogelijk is, zonder uitzondering. Medewerkers waarvoor telewerk niet mogelijk is werken bewaren ten allen tijd de sociale afstand van 15, meter. Voor al onze medewerkers zijn verscherpte maatregelen ingevoerd met betrekking tot hygiëne, verluchting en schoonmaak van al onze locaties en kantoren. Online uw auto huren bij Rent A Car. Een auto huren voor elke gelegenheid.
Jobs Jobs.
schoonmaakbedrijf Schoonmaakbedrijf Antwerpen Provincie.
Moeten we een contract tekenen om uw schoonmaakbedrijf in te huren? Normaal gesproken hoeft u geen contract te ondertekenen. Zelfs als u onze schoonmaakdiensten voor één dag wilt inhuren. Maar we vragen wel om minimaal 4 uur te huren. Het hangt allemaal af van de behoeften van onze klanten. Contract kan worden ondertekend op basis van onze klanteneisen. Hoe zit het met de schoonmaakpersoneelsverzekering bij het uitvoeren van de service op ons terrein? Ons personeel is officieel ingehuurd door ons bedrijf en natuurlijk is iedereen verzekerd tegen ongevallen op het werk.
Onze vacatures: Deel worden van onze Masters-familie Multi Masters.
Dankzij een grondige opleiding in onze MM-Academy en een inspirerende begeleiding zorgen wij ervoor dat jij je snel thuis voelt bij Multi Masters Group. Wij kijken er alvast naar uit om jou te leren kennen. Wij zijn op zoek naar.:
ASAP.
Welkom op ASAP. Verkoopmedewerker supermarkt voltijds m/v. Leopoldsburg Dagwerk Fulltime. Ben jij de bezige bij die we zoeken? Voor een mooie supermarkt in Leopoldsburg zijn we nl op zoek naar een winkelmedewerker. Je zal hoofdzakelijk aan de kassa ingeschakeld worden, maar daarnaast werk. Voor een klant van ons te Genk zijn wij opzoek naar een Heftruckchauffeur. Hoe ziet jou dag eruit? Hieronder een kort overzicht: Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die. Magazijnier / Orderpicker VASTE NACHT APRIL m/v. Willebroek Nachtwerk Fulltime. Voor een internationale speler in de distributie van auto en vrachtwagenonderdelen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde, ervaren en betrouwbare magazijniers voor de maand april Het takenpakket kan be. Magazijnier / Orderpicker VROEGE/LATE APRIL m/v. Willebroek Nachtwerk Fulltime. Voor een internationale speler in de distributie van auto en vrachtwagenonderdelen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde, ervaren en betrouwbare magazijniers voor de maand april Het takenpakket kan be. Inpakkerster PT op maandag, donderdag en vrijdag m/v. Wetteren Dagwerk Parttime. Voor één van de recenste productielijnen zoeken wij een inpakmedewerker M/V. In deze functie zorg je voor het instellen en bedienen van een moderne zakkenmachine. Reachtruck Heftruck Chauffeur m/v.
Ik liep je eerst voorbij omdat ik dacht dat je dood was David Van de Steen ontmoet de man die hem redde Humo. Deel dit artikel. Loading.
Ik ken die wapens, in Congo heb ik er veel mee geoefend. Ik moet ineens denken aan de revolver die ik zelf nog heb liggen, op een kast in de slaapkamer, gewikkeld in een stuk wit-groen gordijn. Het wordt tijd dat ik hem eens schoonmaak, denk ik plots.

Contacteer ons