Zoeken naar vacatures in schoonmaak

vacatures in schoonmaak
schoonmaakbedrijf amsterdam vacatures - Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam.
Gorrim Clean Facility v.o.f is een snel groeiende organisatie met ruim 12 jaar ervaring in verschillende takken van facilitaire dienstverlening voor zowel de zakelijke als de particuliere sector. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van reguliere en periodiek schoonmaakonderhoud., glasbewassing, schoonmaakoplevering, eenmalige schoonmaakwerkzaamheden bij bedrijven en particulieren in regio Amsterdam: vloeronderhoud, tapijtreiniging, schoonmaak na verbouwing of na evenementen en specialistische reiniging zoals Graffiti verwijderen, bouwschoonmaak, huis laten schoonmaken voor verkoop. dieptereiniging grootkeukens in regio Noord Holland en Utrecht. Als professionele schoonmaakbedrijf vinden wij het zeer belangrijk om aan de eisen en kwalificaties te voldoen. Als verantwoordelijke ondernemers dragen wij graag bij aan een beter milieu en een goede klimaat.
Vacatures / jobs in dé industriële schoonmaak Hisservices.
HIS is een jong maar goed georganiseerd Handmatig Industrieel Schoonmaakbedrijf in volle groei en is erkend als Inclusief Ondernemer. Dit wil zeggen dat we open staan voor werkkrachten die elders, om tal van redenen, vaak geen kansen krijgen op de arbeidsmarkt. Klik hier
schoonmaak groothandel
Vacatures bij schoonmaakbedrijf Aronia Aronia.
U mag dus altijd spontaan solliciteren! Hieronder kan u alvast enkele voorbeeldvacatures vinden. Wij zijn voortdurend op zoek naar mensen om bij onze klanten de schoonmaak te verzorgen. Ploegleiding: Inspectrice / Inspecteur. U bent vlot en verzorgd in uw voorkomen.
Start per direct fulltime als financieel medewerker bij een vastgoedbedrijf in Amsterdam.
Schoonmaak / Facilitair. Technisch / Klusser / Monteur. Training / Opleiding. Transport / Logistiek / Chauffeur / Koerier. Winkelwerk / Retail / Detailhandel. Zorg / Thuiszorg / Kinderopvang. Tijdelijke fulltime baan. Schrijf je nu in! Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren?
Vacatures Melle Alcyon Schoonmaak.
Dan biedt Alcyon Schoonmaak mogelijk een oplossing. U kan spontaan solliciteren bij het bedrijf maar het heeft eveneens enkele vacatures in Melle en omstreken. Overloop ze en dien gerust uw kandidatuur in wanneer een functieomschrijving uw aanspreekt. Poetsvrouw/poetsman voor mobiele ploeg. voor verschillende locaties in Oost-Vlaanderen zoekt de firma een gemotiveerde poetsvrouw/ man. allerlei zaken, zoals kantoren, winkels, residenties, apotheek, dokterspraktijken., In de mobiele ploeg vervang je collega's' die in verlof of ziekte zijn. Je hebt dus geen vaste planning of werkposten. telkens een dag op voorhand jouw planning. Jouw taken bestaan uit stofzuigen, stof afdoen, dweilen, vuilbakken ledigen, sanitaire ruimten reinigen zoals kleedkamers, wc's, Je poetst vooral manueel en weinig met machines. Je vertrekt dagelijks vanuit het kantoor te Melle met firmawagen. Je hoeft nog geen ervaring te hebben, indien wel is dit natuurlijk een pluspunt. De job kan aangeleerd worden via een opleiding op de werkvloer. Je bent flexibel, eerlijk en betrouwbaar. Het is ook belangrijk dat je gemotiveerd bent en zelfstandig kan werken.
Schoonmaak jobs Oost-Vlaanderen 87 nieuwe vacatures in maart op Jobat.be.
ISS Facility Services. Sinds 5 dagen. Voor onze afdeling Cleaning zijn we dringend op zoek naar schoonmakers /-sters voor een bedrijf in Gent. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, gangen, sanitair. Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger.
schoonmaak vacatures SimplyHired.
Vervangingsopdrachten schoonmaak regio Antwerpen jaar 2021. ISS Belgium Antwerpen. Ervaring in de schoonmaak is een pluspunt. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: De meeste vacatures zijn deeltijds. Reserve schoonmaak ziekenhuis Herentals 2021. ISS Belgium Herentals 2 locaties. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: Ervaring in de schoonmaak is een pluspunt, maar niet steeds een vereiste. PLANET INTERIOR Herentals. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor de wekelijkse schoonmaak van onze bureaus te Noorderwijk. Algemene schoonmaak van de kantoorruimtes, gangen., Halftijds medewerker schoonmaak laatdienst m/v/x. AZ Jan Palfijn Gent. Je hebt bij voorkeur een eerste stabiele werkervaring binnen de schoonmaak. Wij zijn op zoek naar halftijdse medewerker schoonmaak in de late shift van 18u tot.
Schoonmaak jobs in de provincie Antwerpen Careerjet.
Jobs in Antwerpen. Voor een grote klant in de schoonmaaksector zijn wij dringend op zoek naar gedreven en ervaren schoonmaakmedewerkers. We hebben enkele vacatures in verschillende regio's' en volgens. 1 dag geleden. MEEWERKEND VERANTWOORDELIJKE SCHOONMAAK. Ben jij gebeten door hygiëne en heb jij oog voor detail?
Liva Schoonmaak Kantoren Residenties Hotels Scholen.
Wat verwachten wij.: Je hebt een verzorgd voorkomen. Je hebt reeds een grondige ervaring in de schoonmaak. Je bent gemotiveerd en in staat om zelfstandig te werken. Je bent stressbestendig en je kan op een goed tempo doorwerken. Je spreekt en begrijpt goed Nederlands. Je bent discreet, beleefd en sociaal in de omgang naar de klant en zijn werknemers toe. Je bent betrouwbaar en stipt. Je beschikt over een rijbewijs B en over eigen vervoer om je te verplaatsen. Wat bieden wij.: Je krijgt een vast contract van onbepaalde duur. Je krijgt een Liva wagen. Je krijgt een jaarlijkse medische controle. Je hebt recht op vakantiegeld. Je krijgt een eindejaarspremie. Je krijgt een mooi loon. Je hebt vaste klanten. Job locatie: Regio Gent.
Vacature Schoonmaak medewerker Roeselare.
Mogelijkheid tot zeer zelfstandig werken. Onze klant is een schoonmaakbedrijf dat meedenkt met zijn klanten, en dat flexibel, efficiënt en vakkundig te werk gaat. De werknemers zijn betrokken bij de klanten en hun job. Ze doen hun uiterste best om de juiste profielen met de juiste functie te matchen, want hun motto is: Werknemers die gelukkig zijn in hun job, kunnen hun klanten beter van dienst zijn. Met hun enthousiasme en aanpak laten hun werknemers hun klanten letterlijk en figuurlijk stralen. Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor Accent. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken. Bewaar deze vacature. Gelieve je aan te melden om vacatures te bewaren.
Vacatures schoonmaak AZ Nikolaas.
Parkeren campus Beveren. Fonds Vrienden van Abram. COVID-19 Coronavirus disease 2019. Waarom werken bij AZN? Contactpersonen verschillende departementen. Studentenbrochure, afdelingsprofielen werkpostfiches. Online jobsessies 2021. Vacatures AZ Nikolaas AZ Lokeren. Vacatures bij artsen. Bij ons werken? De functionaliteiten van onze website zijn niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7 of lager. Gelieve deze website te gebruiken met volgende webbrowsers: Internet Explorer 8 of hoger, Mozilla Firefox en Safari. Voor onze Schoonmaakdienst. zijn wij op zoek naar jouw toptalent! Wij zijn binnen onze Schoonmaakdienst steeds op zoek naar nieuwe, professionele collega's. Heb jij interesse om ons team te vervoegen? Solliciteer dan snel via onze jobsite! Ik werk graag in het ziekenhuis omdat er hier een heel leuke sfeer is.

Contacteer ons