Resultaten voor vacatures schoonmaak antwerpen

vacatures schoonmaak antwerpen
Dille Kamille winkel voor cadeaus, keukenspullen en nog veel meer.
Met Kerst besteden we meer aandacht en tijd aan het dekken van de tafel dan in de rest van het jaar. Een feestelijk gedekte tafel ziet er niet alleen mooi uit, maar draagt ook bij aan een gezellige kerstsfeer en nodigt uit tot lekker lang tafelen.
vacatures
Vacature Inspecteur klassieke/industriële schoonmaak regio antwerpen Merksem.
Wij zijn op zoek naar mensen die voltijds deel willen uitmaken van ons inspectieteam in de regio Antwerpen. Als inspecteur/inspectrice schoonmaak opereer je vanuit ons kantoor in Merksem en bezoek je onze klanten in de regio Antwerpen. Volgende zaken behoren tot uw takenpakket. Opvolging: je gaat na of de vooropgestelde werkprogrammas nauwgezet worden opgevolgd. Controle: je controleert het door onze Cleaning Masters uitgevoerde werk met behulp van ons QMS-kwaliteitssysteem.
WEBA Meubelen Dé meubelwinkel met de scherpste prijzen WEBA meubelen.
Ontdek onze weekpromo's: de laatste 4 dagen Niet te missen, haast je! Voeg toe aan verlanglijst. Hoeksalon Alessandro rechts stof grijsbruin. Normale prijs 89500, Aanbiedingsprijs 79900., Nog 4 dagen. Voeg toe aan verlanglijst. TV-meubel Cameleon 200cm. Normale prijs 39500, Aanbiedingsprijs 32900., Nog 4 dagen. Bestel een cadeaubon. Voeg toe aan verlanglijst. Tafel Palacio 200x100cm. Normale prijs 47500, Aanbiedingsprijs 39900., Nog 4 dagen. Voeg toe aan verlanglijst. Stoel Goy zwart. Normale prijs 2700, Aanbiedingsprijs 1990., Nog 4 dagen. Bekijk hier onze 900 andere promo's.' Schrijf je in op onze nieuwsbrief ontvang onze wekelijkse promo's.' Vliegtuiglaan 10, 9000 Gent. T: 09 251 60 16. Telefonisch bereikbaar Gent. Gentsesteenweg 42, 9800 Deinze. T: 09 381 53 53. Telefonisch bereikbaar Deinze. de l'Espérance' 304, 7390 Quaregnon. T: 065 80 33 84. Telefonisch bereikbaar Mons. Leveringen in heel België. T: 09 277 07 77. Geen resultaten beschikbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Abonneer u op onze nieuwsbrief. Menu Levering in heel België. 10.000 producten op voorraad. Open op zondag. Schrijf je in op onze nieuwsbrief ontvang onze wekelijkse promo's.' Like ons op facebook. Volg ons op instagram. WEBA Online NV KBO 534.848.793. Betaal op de webshop met.:
Vacatures en werk in jouw regio antwerpen en in jouw vakgebied.
Groot vacature aanbod van alleen vacatures in en rond Antwerpen. In Antwerpen zijn er vooral vacatures te vinden voor sales jobs, maar ook op het gebied van administratie, logistiek, en technische beroepen zijn er volop banen. In de arbeidsmarkt rondom Antwerpen kom je veel potentiële werkgevers tegen zoals Center Parcs, Club Med Ventura, maar ook PV, STILL en A.S.
Care, een schoonmaakbedrijf met een hart voor mensen.
Werken bij Care. Cleanroom labo reiniging. Care Office Cleaning. Kantoren, scholen, magazijnen. Ontdek onze kantoorschoonmaak. Care Expert Cleaning. Pharma, biotech, semiconductors. Ontdek onze cleanroom labo reiniging. Wij geloven in de kracht van een aangename werkomgeving. Zowel voor onze medewerkers als die van onze klanten. Met een partnership dat verder gaat dan kantoren poetsen: zo laat Care úw bedrijf schitteren! Bovendien is Care expert in de reiniging van cleanrooms en labo's' waarbij het controleren van micro-organismen het allerhoogste goed is. Wij poetsen dus wat niet zichtbaar vuil" is en volgens de juiste procedures. Op die manier garanderen wij de kwaliteit bij ons klanten. Alles met een bewuste keuze voor open communicatie, duurzaamheid en impact op maatschappij. En dat al meer dan 45 jaar! Onderschat hierbij het belang van een propere en goed onderhouden werkplek niet. Dit maakt uw medewerkers gelukkiger en productiever. Om dit goed te doen schakelt u best een professioneel schoonmaakbedrijf in voor de schoonmaak van kantoren.
In deze sectoren vind je in Antwerpen het snelst een job Jobs hln.be. Weer. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Volledig scherm. Facebook. Mail. Mail. Whats App. Sluit. Play. Play. Play. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Pijlen. Facebook. Quote. Pijlen. Android Playsto
Momenteel zijn er in Antwerpen onder andere vacatures voor schoonmakers in het ziekenhuis, op school, in de haven en in het Rivierenhof. In juli traden de nieuwe caos voor de schoonmaak in werking, waarmee de lonen zijn geïndexeerd, werknemers een beter pensioen opbouwen en bij ontslag aan een nieuwe baan geholpen worden.
Schoonmaakbedrijf Antwerpen voor professionele schoonmaak Cleanit.
Maak vrijblijvende afspraak voor offerte op maat. Professionalisme verzekerd bij schoonmaakbedrijf Cleanit uit Antwerpen. Cleanit kort voorgesteld. Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf om uw kantoor, magazijn, winkel of appartementsgebouw in Antwerpen of Vlaams-Brabant te onderhouden? Dan loont het zeker de moeite om ook even de diensten en service van schoonmaakbedrijf Cleanit te bekijken. Wij garanderen behalve onberispelijke netheid en hygiëne namelijk ook een aangename en flexibele samenwerking in wederzijds vertrouwen. Onze service is volledig afgestemd op de wensen en noden van professionele klanten zoals u en verder is zowat alles bespreekbaar. U bepaalt bijvoorbeeld zelf wanneer onze schoonmaakploeg ter plaatse komt. Dagelijks, wekelijks of tweewekelijks en heeft u dat liefst tijdens of buiten de kantooruren? Zegt u het maar. Meer over onze service. diensten van schoonmaakbedrijf cleanit. We hebben ons gespecialiseerd in de periodieke schoonmaak van kantoren en showrooms.
Wibra. Wibra.
Onze winkels in Nederland zijn op dit moment helaas gesloten. We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn! Let op: onze Belgische winkels zijn wel geopend. Klik hier om naar de Belgische website te gaan. simone_vissers kerst feestdagen wibranederland wibra. Blij met Wibra? Word je ook blij van Wibra? Laat het ons weten via Instagram of Facebook. Maak een leuke foto en tag ons!
Word jij onze huishoudhulp? Ontdek alle vacatures Absolute Service.
Absolute Service is een dienstenchequebedrijf in de regio rond Antwerpen. We hebben een mooie reputatie opgebouwd over de jaren heen, en onderscheiden ons op vlak van kwaliteit. Ons team bestaat momenteel uit meer dan 100 VIP-huishoudhulpen, maar we zoeken constant nieuw talent. Hieronder ontdek je alle openstaande vacatures voor huishoudhulpen. Wat zijn je taken als VIP-huishoudhulp? Als professionele huishoudhulp ga je een of meerdere keren per week langs bij je vaste klanten. Wat behoort er tot je takenpakket? Schoonmaken, koken, wassen, strijken of boodschappen doen. Kortom, je runt het huishouden van je klant. Wat bieden we jou? Buiten je maandelijkse loon en je vast contract van onbepaalde duur, heb je natuurlijk ook recht op vakantiegeld en een eindejaarspremie. Daarnaast zorgen we voor je pensioenopbouw vanaf de eerste dag dat je werkt. Een mooie extra? Je krijgt een representatieve bedrijfswagen als je minstens 32 uur per week werkt. een hoger loon dan gebruikelijk in de sector. een eigen bedrijfswagen vanaf 32 uur, ook voor privégebruik. werkkledij of werkkledijvergoeding. afwisselend werk met dienstencheques.
Onze schoonmaak vacatures DenSeCo Kuisbedrijf regio Antwerpen.
Onze schoonmaak vacatures DenSeCo Kuisbedrijf regio Antwerpen. Zin een nieuwe uitdaging? Bekijk onze vacatures op de website van VDAB. Binnenkort kan u al onze vacatures op deze pagina op onze website raadplegen, voorlopig verwijzen we graag naar de website van VDAB waar u al onze huidige vacatures kan bekijken. Indien u interesse heeft, gelieve dan contact op de nemen via onderstaande knop. Verantwoordelijke schoonmaakploeg v Sint-Niklaas. Je staat samen met een team in voor de schoonmaak van het bedrijf. Als verantwoordelijke regel en organiseer je het team en de taken. Je coördineert en stuurt bij waar nodig. Ook ga je zelf meewerken aan de schoonmaak. Je moet flexibel zijn en werkuren kunnen van dag tot dag variëren. Zelfstandig en flexibel kunnen werken.

Contacteer ons