Resultaten voor vacatures voor schoonmaak

vacatures voor schoonmaak
schoonmaakbedrijf amsterdam vacatures - Gorrim Clean Facility is een professionele schoonmaakbedrijf uit Amsterdam.
Gorrim Clean Facility v.o.f is een snel groeiende organisatie met ruim 12 jaar ervaring in verschillende takken van facilitaire dienstverlening voor zowel de zakelijke als de particuliere sector. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van reguliere en periodiek schoonmaakonderhoud., glasbewassing, schoonmaakoplevering, eenmalige schoonmaakwerkzaamheden bij bedrijven en particulieren in regio Amsterdam: vloeronderhoud, tapijtreiniging, schoonmaak na verbouwing of na evenementen en specialistische reiniging zoals Graffiti verwijderen, bouwschoonmaak, huis laten schoonmaken voor verkoop. dieptereiniging grootkeukens in regio Noord Holland en Utrecht. Als professionele schoonmaakbedrijf vinden wij het zeer belangrijk om aan de eisen en kwalificaties te voldoen. Als verantwoordelijke ondernemers dragen wij graag bij aan een beter milieu en een goede klimaat.
Jobs schoonmaak schoonmaak jobs hulp aan huis huis hulp schoonmaakbedrijven schoonmaakwerk orisma cl Orisma Orisma.
Schoonmaak Sanitaire ruimtes. Ontmossen van daken. Bent u geïnteresseerd in een baan bij Orisma? Dan hebben we u heel wat te bieden. Op het vlak van werkgelegenheid zijn onze sterke punten de volgende.: We werken met een jong en dynamisch team in een aangename werksfeer. We bieden u een aantrekkelijk salarispakket. We zorgen voor een sterke logistieke, administratieve en commerciële ondersteuning. Meer info
schoonmaak groothandel
schoonmaak vacatures SimplyHired.
vzw AZ Alma Eeklo. Barbara D'huyvetters, diensthoofd schoonmaak, tel 09 310 06 73 intern nr. Een eerste stabiele werkervaring binnen de schoonmaak is een pluspunt. Medewerker schoonmaak voedingsdienst. AZ Rivierenland Rumst. Je werkt zowel mee in de schoonmaak als in de keuken. Je houdt rekening met de procedures en hygiënevoorschriften. Orde en netheid draag je hoog in het vaandel. Medewerker schoonmaak avondploeg. AZ Rivierenland Rumst. 20u/ week en 30u/ week. Samen met jouw collegas zorg je voor orde en netheid op de verschillende afdelingen: Je gaat zelfstandig aan de slag in jouw toegewezen. Schoonmaak ziekenhuis Herentals 30u/week-ochtenduren. ISS Belgium Herentals. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: Voor onze afdeling Cleaning zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster. Hartziekenhuis Mol Mol. Je staat in voor de schoonmaak van de gebouwen, dit kan zowel op de verschillende. Als regionaal ziekenhuis op mensenmaat presteren wij bijzonder goed. Vervangingsopdrachten schoonmaak regio Antwerpen jaar 2021. ISS Belgium Antwerpen.
schoonmaak
AZ Damiaan Az Damiaan.
Naar het ziekenhuis. Werken in Az Damiaan. Werken in Az Damiaan. 059 41 40 40. Az Damiaan Dicht bij het leven. Naar de homepage. Naar het ziekenhuis. Werken In Az Damiaan. Werken in az damiaan. Waarom bij ons werken. De sfeer op de set. Groeien in je rol. De 5 kenmerken van een Ostender. Info voor studenten/stage. Medewerker schoonmaak high touch rondes 75%. Medewerker schoonmaak vlinder 50%. Medewerker schoonmaak werfreserve. Medewerker schoonmaak afdelingen 75%. Medewerker schoonmaak afdelingen operatiekwartier 75%. Niet de job waar jij naar op zoek bent? Heb je alle vacatures op onze jobsite doorgenomen en toch geen match gevonden?
vacatures
Schoonmaakbedrijf CSU Scherp op schoon.
Dat u ontzorgt met professioneel, betrokken maatwerk tegen scherpe prijzen. Steeds meer organisaties kiezen voor CSUs excellente operatie en hospitality. Ook onze visie op innovatie is hierbij van doorslaggevend belang. Ontdek hier waarom. Vraag het rapport aan! Straks veilig terug naar het werk. Deel jouw idee! 1 april 2021 Samenvoeging branches Hotels Leisure. 26 maart 2021 John van Hoof te gast bij BNR Nieuwsradio. 22 maart 2021 Zo kreeg CSU grip op de leefkracht van de medewerkers. Meer informatie over Schoonmaakdiensten. Copyright CSU 2021. Privacy Policy Disclaimer. Nieuws en Pers. Copyright CSU 2019. Op de hoogte blijven van nieuws over CSU? Schrijf u in voor de nieuwsbrief. Koning Willem I Prijs. Uitgeroepen tot Top Employer 2021. 1 facilitair dienstverlener. Verkozen tot nr. 1 partner in schoonmaak.
schoonmaak
Hego Reiniging Glasbewassing Gevelreiniging Schoonmaak.
Hier doen wij de dagelijkse schoonmaak van de portieken en de verdiepingen. Tevens verzorgen wij hier de glasbewassing, wat op een hele speciale manier gebeurd met een grote kraan die over het pand heen gaat om de zijde van de binnenplaats te kunnen doen." VVE Calypso is een multifunctioneel appartementencomplex in hartje rotterdam.
Vacatures / jobs in dé industriële schoonmaak Hisservices.
HIS is een jong maar goed georganiseerd Handmatig Industrieel Schoonmaakbedrijf in volle groei en is erkend als Inclusief Ondernemer. Dit wil zeggen dat we open staan voor werkkrachten die elders, om tal van redenen, vaak geen kansen krijgen op de arbeidsmarkt.
Schoonmaak vacatures bij Het Poetsbureau.
De jobs huishoudhulp van Het Poetsbureau bieden heel wat voordelen, zowel vergeleken met het werk voor andere schoonmaakfirmas als met in het zwart werken. Door te werken als huishoudhulp voor Het Poetsbureau ontvang je een goed loon, ben je in orde met de sociale zekerheid en ben je verzekerd. Daarnaast heb je ook recht op vakantie en vakantiegeld, pensioen en een heel aantal bijkomende extralegale voordelen. Werken als huishoudhulp: wat houdt dat in? Bij Het Poetsbureau zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Huishoudhulp houdt vooral in dat je je toelegt op de schoonmaak van de woning bij particulieren.
jobs schoonmaak Randstad.
Voor één van onze klanten gelegen in Herent zijn we nog opzoek na. Als poetsvrouw of poetsman zorg je voor de schoonmaak van bedrijven, ziekenhuizen, stations, luchthavens. Enkele van je taken zijn: afstoffen, dweilen, stofzuigen. Je gebruikt hiervoor professioneel materiaal. Je werkt alleen of in een ploeg onder toezicht van een ploegbaas. Maak een jobagent van je zoekopdracht. jobs per e-mail. WEBAFUNCTIONGROUPID 15 ga WEBAFUNCTIONID 1540 fa date" /. Je maakt een jobagent van je zoekopdracht. Verkies je andere zoekcriteria? Druk op annuleren en pas je zoekfilters aan. In het veld onderwerp kan je een naam kiezen voor deze jobagent. Je jobagent is succesvol aangemaakt. Je ontvangt nu dagelijks wekelijks jobaanbiedingen in je mailbox. Sorry, je kan hier niet verder. Je hebt je rechten uitgeoefend en gevraagd om vergeten te worden. Daarom kan je geen job agents aanmaken en niet meer solliciteren op vacatures. Als je je toch weer wilt inschrijven, raden we je aan om naar een kantoor te gaan. jobs per regio. jobs in Antwerpen. jobs in Brussel. jobs in Gent. jobs in Leuven.
Onze schoonmaak vacatures DenSeCo Kuisbedrijf regio Antwerpen.
Solliciteer bij Denseco. Dagelijkse of periodieke schoonmaak. Brand of waterschade. Solliciteer bij Denseco. Onze schoonmaak vacatures DenSeCo Kuisbedrijf regio Antwerpen. Zin een nieuwe uitdaging? Bekijk onze vacatures op de website van VDAB. Binnenkort kan u al onze vacatures op deze pagina op onze website raadplegen, voorlopig verwijzen we graag naar de website van VDAB waar u al onze huidige vacatures kan bekijken. Indien u interesse heeft, gelieve dan contact op de nemen via onderstaande knop. Verantwoordelijke schoonmaakploeg v Sint-Niklaas. Je staat samen met een team in voor de schoonmaak van het bedrijf. Als verantwoordelijke regel en organiseer je het team en de taken. Je coördineert en stuurt bij waar nodig. Ook ga je zelf meewerken aan de schoonmaak. Je moet flexibel zijn en werkuren kunnen van dag tot dag variëren. Zelfstandig en flexibel kunnen werken.
Schoonmaken in bedrijven VDAB.
Je werkt alleen of in een ploeg en onder toezicht van een ploegbaas. Je werkt meestal deeltijds en vaak buiten de kantooruren. Bekijk onze vacatures voor schoonmaker in bedrijven. Ben ik geschikt voor de job? discreet en betrouwbaar. ordelijk en stipt. in een goede lichamelijke conditie. zelfstandig en in team werken. instructies opvolgen en veilig werken. omgaan met klanten. Dan word je gegarandeerd een goede schoonmaken in bedrijven! Hoe kan VDAB me helpen om schoonmaker te worden? Bij VDAB kan je een opleiding schoonmaak in bedrijven volgen. Wat leer je tijdens de opleiding? Je krijgt informatie over de producten waarmee je werkt. Je leert werken met professioneel materiaal. Je oefent poetstechnieken in: stofzuigen, moppen, vegen, dweilen, schuren. Je ontdekt hoe je specifieke ruimten onderhoudt. Je leert veilig, milieubewust en hygiënisch werken. Je leert een werkschema gebruiken. Schrijf je in voor deze opleiding. Wat zijn de voordelen als ik een opleiding bij VDAB volg? Ben je werkzoekend? Dan kan je gratis een opleiding bij VDAB volgen.

Contacteer ons